Duyurular

Sermaye Piyasası Kurulu(SPK) tarafından, açığa satış yasağının 1 Temmuz 2020 tarihinden itibaren, Borsa İstanbul A.Ş. tarafından ilan edilen BIST-30 Endeksinde yer alan pay piyasalarında kaldırılmasına karar verilmiştir.

Sermaye Piyasası Kurulu tarafından sosyal medya hesapları üzerinden yatırımcıların yönlendirilerek zarara uğratılması hususunda yayınlanmış basın açıklamasını aşağıda bulabilirsiniz.

2020 ve 2021 Yılları İçerisinde Zamanaşımına Uğrayarak YTM'ye Devredilecek Anadolu Yatırım Hesapları

2020 yılı ikinci üç aylık dönemi için BIST Pay Endeksleri kapsamında yer alacak paylarda değişiklik yapılmıştır.

Pay Piyasası Yıldız Pazar ve Ana Pazarda İşlem Gören Payların Fiyat Marjları, Devre Kesici Tetikleme Oranı ve Devre Kesici Emir Toplama Süreleri ile Vadeli İşlem ve Opsiyon Piyasası’nda İşlem Gören Pay ve Pay Endeksi Vadeli İşlem Sözleşmelerinin Günlük Fiyat Değişim Limitlerinde Değişiklik Olmuştur.

Webborsam Mobil uygulamalarımız güncellenmiştir.

SPK: Borsa İstanbul A.Ş pay piyasalarında 28.02.2020 tarihinde açığa satış işlemlerinin yasaklanmasına karar verilmiştir

Borsa İstanbul bünyesinde işlem gören Vadeli İşlemler ve Opsiyon Piyasanda akşam seansı 17 Ocak 2020 tarihinde uygulamaya alınacaktır. 19:00 - 23:00 saatleri arasında gerçekleşecek olan akşam seansında, ilk etapta Endeks Vadeli İşlem Sözleşmeleri işlem görecektir. Fiyat limiti olarak normal seans sonu uzlaşma fiyatının +- %3'ü uygulanacaktır.

Yenilenen Webborsam uygulamamız 02/01/2020 tarihinde kullanılmaya başlanılacak olup , eski versiyon uygulaması da geçiş süresinde isteğinize bağlı olarak en geç Ocak ayı sonuna kadar kullanılabilecektir.

Borsa İstanbul, Pay Piyasası’nda Yıldız Pazar ve Ana Pazar’da işlem gören şirket payları, getirilen yeni kriterler dikkate alınarak benzer büyüklük, derinlik ve likiditeye sahip paylar bir arada işlem görecek şekilde yeniden gruplandırılmıştır.