Duyurular

Borsa İstanbul bünyesinde işlem gören Vadeli İşlemler ve Opsiyon Piyasanda akşam seansı 17 Ocak 2020 tarihinde uygulamaya alınacaktır. 19:00 - 23:00 saatleri arasında gerçekleşecek olan akşam seansında, ilk etapta Endeks Vadeli İşlem Sözleşmeleri işlem görecektir. Fiyat limiti olarak normal seans sonu uzlaşma fiyatının +- %3'ü uygulanacaktır.

Yenilenen Webborsam uygulamamız 02/01/2020 tarihinde kullanılmaya başlanılacak olup , eski versiyon uygulaması da geçiş süresinde isteğinize bağlı olarak en geç Ocak ayı sonuna kadar kullanılabilecektir.

Borsa İstanbul, Pay Piyasası’nda Yıldız Pazar ve Ana Pazar’da işlem gören şirket payları, getirilen yeni kriterler dikkate alınarak benzer büyüklük, derinlik ve likiditeye sahip paylar bir arada işlem görecek şekilde yeniden gruplandırılmıştır.

SPK’nın 16.10.2019 tarih ve 58/1328 sayılı Kararı ile ilgili olarak söz konusu Kurul kararının (B) ve (C) bendlerinin 21.10.2019 tarihinden itibaren yürürlükten kaldırılmasına, (A) ve (D) bendlerindeki uygulamanın ise devam etmesine karar verilmiştir.

SPK tarafından AKBNK, GARAN, HALKB, ISCTR, TSKB, VAKBN ve YKBNK hisse senetlerinde 16 Ekim 2019 tarihi itibariyle açığa satış ve virmanlı satış işlemlerinin yasaklanmasına ve satışa yönelik depo şartı uygulanmasına karar verilmiştir.

Anadolubank A.Ş. Finansman Bonosu İhraç Belgesi

Anadolubank A.Ş. Finansman Bonosu İhraç Başvuru Formu

BORSA İSTANBUL A.Ş. PİYASALARINDA UYGULANACAK GÖZETİM TEDBİRLERİ YÖNERGESİ

2019 ve 2020 Yılları İçerisinde Zamanaşımına Uğrayarak YTM'ye Devredilecek Anadolu Yatırım Hesapları

Kurumumuzca uygulanan Viop Span parametreleri güncellenmiştir.