Peker GYO paylarının halka arzı

Tarih: 15.02.2018

PEKER GYO HALKA ARZ EDİLİYOR

Peker GYO paylarının halka arzı, 15-16 Şubat tarihlerinde 5,50 TL sabit fiyatla talep toplama yöntemiyle yapılacak.

Halka arzda ödemenizi, nakit karşılığı, para piyasası fonu, TL  ve Dövize Endeksli DİBS, döviz blokajı ve mevduat karşılığı yapabilirsiniz. Nakit yöntemi dışında blokaj yöntemi ile talepte bulunulması durumunda her kategori için uygulanacak teminat katsayılarına “Ödeme Seçenekleri” bölümünden ulaşabilirsiniz.

Halka arz taleplerinizi, tüm Anadolubank Şubeleri, Anadolu Yatırım Genel Müdürlüğü ile tüm şubeleri ve internet şubemize girerek gerçekleştirebilirsiniz.

Halka Arzda Uygulanacak Teşvikler;

·         Geri alım Garantisi:Halka arza katılan yatırımcılar, “Geri Alım Taahhüdü” ile Ortaklık’ın Borsa’da işlem görmeye başlamasından itibaren 45 gün sonra ellerindeki Peker GYO paylarını 5,61 TL’den geri satma hakkına sahip olacaktır. Geri ödeme gününün tatile rastlaması durumunda, yatırımcıya yapılacak ödemeler bir önceki iş günü dikkate alınarak yapılacaktır. Söz konusu geri alım taahhüdü halka arz edilen payların %100’ü için geçerlidir.

Geri Alım Taahhüdü’nden yararlanmak isteyen yatırımcılar, ellerindeki Peker GYO hisselerini 37 gün süreyle aralıksız bir şekilde hesaplarında tutmaları durumunda, söz konusu süre boyunca hesaplarında gün sonunda bulunan en düşük şirket pay miktarını pay başına 5,61 TL ile geri satma için halka arza katılana aracı kurumlara 3 iş günü içerisinde başvuruda bulunacaklar. Bu başvurular sonrasında yatırımcılara pay bedelleri BIST’te işlem görmeye başladıktan sonraki 45. günde ödenecek.

BIST İşlem Kodu

PEKGY

Halka Arz Öncesi Sermaye

30.000.000 TL

Halka Arz Sonrası Sermaye

30.000.000 TL

Halka Arz Edilecek Paylar (Nominal)

9.600.000 TL (Tamamı Ortak Satışı)

Aracılık Yöntemi

%45 Yurt İçi Kurumsal Yatırımcı

%20 Yurt dışı Kurumsal Yatırımcı

Duyurların ekinde yer alacaklar

·         Halka Arz Talep Formu ektedir.

·         Halka Arz Özet İzahname için tıklayınız

·         Halka Arz Tasarruf Sahiplerine Satış Duyurusu için tıklayınız

peker gyo paylarının halka arzı

Ekli Dökümanlar